Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bankmarkedet de næste 7 dage. (John Fiskers Es)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Bankmarkedet de næste 7 dage. (John Fiskers Es)

  Jeg har en lille gesjæft med en gratis hjemmeside for bankaktier. Jeg har lagt artiklen op med "member wall" på andre sider, altså uden trading strategi men her er den fulde artikel fordi ejeren af siden her og jeg er bekendte.

  Jeg vil rigtig gerne stadigvæk have gratis tilmeldinger på bankingvision.dk, men i gerne må taste navnet "bankingvision.dk" ind i adresse-barren i stedet for at trykke på google resultatet. Det koster mig nemlig 30kr hver gang

  Artiklen er en lille oversigt skrevet de sidste 60-120 minutter vedrørende den nylige udmelding fra John Fisker.
  https://docdro.id/cSmdg9a
  Attached Files

 • #2
  Ringkjøbing Landbobank oppe 7% i dag som forudsagt, men resten af markedet virker ligeglade. Jeg sælger lidt ud af Ringkjøbing og leder efter andre banker hvis indtjening er konsevativt estimeret, fordi deres kundetilgang nok ligeledes er højere end forventet. Første kig blivers erhvervsorienterede banker, her kreditbanken og sydbank. Jeg kan godt lide kreditbanken grundet inside ownership men de har allerede opjusteret i år, jeg kan ikke lide corporate governance problemerne i Sydbank, men de har et relativt lavt estimat for i år.

  Comment


  • #3
   Hvis I er interesserede, så er disse bankaktier faldet i dag - selvom Ringkjøbing som sagt gav en stor positiv udmelding ift. Q3 (for nok alle banker) i går:

   DAB, Danske, Fynske, Grønlandsbanken, Jyske bank, Moens bank, Nordea, Salling bank.

   Af dem vil jeg sige at Jyske Bank klart har den mest profil som ligner Ringkjøbings' mest. Efterfulgt, måske, af DAB (geografisk set).

   Comment


   • #4
    Så opjusterede kreditbanken også! En af mine favoritter, grundet insiderkøbene tidligt på året.

    https://newsclient.omxgroup.com/cds/...hmentId=740931

    Comment


    • #5
     Jeg har lige solgt Nordea på nedjusteringen og det generelt sorte syn på økonomien og banker. Jeg tror der kommer nogle dårlige år for økonomien og bankerne, så jeg holder kontanterne og venter på at købe bankaktier billigere end nu.

     Comment

     Working...
     X