Announcement

Collapse
No announcement yet.

Salg af cBrain

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Salg af cBrain

  Jeg skal starte et sted her i forummet, så jeg vil nævne mit seneste salg.

  Det var cBrain i sidste uge, hvor jeg solgte til kurs 32,90. Det var kun en lille del af beholdningen jeg solgte, en del jeg købte til kurs 28,00 med henblik på at sælge igen efter en kursstigning efter en positiv nyhed. Og det var en fin lille profit jeg fik på dette swing efter handelsomkostningerne.

  Jeg er ellers bullish på cBrain, og selv efter mit salg er det min største position. Normalt er jeg langsigtet, men hvis min gak er tæt på den aktuelle kurs kan jeg finde på at swing-trade, hvis jeg er rimelig sikker på, at jeg forstår aktien. Og kursen for cBrain er let for mig at forstå: Den siver for det meste, fordi kun få forstår deres nye strategi, men kommer der nyheder stiger den markant.

 • #2
  Hej PMPirate,

  Godt at se en EI bruger herinde.

  Jeg har ikke fulgt cBrain særlig meget. Men har den ikke ligget er hoppet op og ned i samme tradingrange i laaaangt tid efterhånden?

  Comment


  • PMPirate
   PMPirate commented
   Editing a comment
   Det er en aktie, som i lang tid generelt er faldet langsomt i kurs. Men når der er kommet en god nyhed stiger den for det meste markant, og heldigvis er alle nyheder fra selskabet for tiden gode.

   Det er også en aktie med meget lidt likviditet. Derfor ser vi de store kursudsving. Derfor skal man også passe på med for store positioner, hvis man vil hurtigt ind eller ud. Men jeg har haft gode erfaringer med at købe lidt ekstra når kursen er lav, for så at sælge igen efter en nyhed.

   Jeg ville gerne genkøbe den ekstra portion til kurs 28, selvom det lige nu ikke ser sandsynligt ud, at kursen på kort sigt kommer derned.

 • #3
  Så er Cbrain steget til kurs 36,80.

  Og jeg fortryder ikke jeg solgte en del af min beholdning til kurs 32,90. Man skal passe på med for store positioner i sine investeringer, da man ellers kommer til at løbe en for høj risiko. Og selv efter mit salg er aktien min største position blandt mine børsnoterede aktier.

  Men nu er kursen kommet op hvor jeg vil fraråde andre at købe med mindre de har en usædvanlig god investeringscase. Hvis der bliver en pause med de positive nyheder kunne den let komme under kurs 30 igen. Og sker det kunne jeg finde på igen at købe en ekstra portion med henblik på at sælge den som et kortsigtet swingtrade. Omvendt kunne de gode nyheder fortsætte næsten uden pause, og så ved jeg ikke hvor kursen ender.

  Jeg har i øvrigt ikke handlet nogen aktier siden jeg solgte nogle Cbrain i 32.90, hvilket nok viser hvor langsigtet jeg er. Man skal passe på med kortsigtede spekulationer. Men lige hvad Cbrain angår synes jeg kursen er så forudsigelig at jeg har turdet tage et par swingtrades.

  Comment


  • #4
   Så skete der et gennembrud fordi Cbrain kunne annoncere deres første salg til en større amerikansk centraladministration. En stigning på over 20 procent er nok lidt en overreaktion, så jeg ville være forsigtig med at købe lige nu. Men det er en markant nyhed.

   Kursen nåede desværre ikke langt nok ned til at få mig til at købe lidt ekstra i aktien med henblik på endnu en swingtrade. Men det kan jeg ikke brokke mig over, da det er min største position i børsnoterede aktier.

   Comment

   Working...
   X